Idag bär det av...

Datum: 2010-11-21 | Tid: 13:57:49
På praktik i tre veckor! Till Jursta Gård ska jag med Berna. Jag kommer antagligen inte ha något internet där, men kommer hem på helgerna så ni hör av mig då. Jätte surt, men så är det. 

Helgen har varit bra och lugn. Nannabäst va här igår, vi kollade på MUSE-konserten HAARP och pratade och chillade. Trevligt var det. 

Jag har en väldig träninsverk, fortfarande, från i fredags när jag hade hästövningar hela dagen. Körde Orion (farfar) och han var sjukt stark och pigg och glad. Han är liksom 24 bast! Det var bara jag och en till där, så det var asnajs! På morgonen innan lunch körde vi då, sen efter lunch hade vi lite sjukvård. Vi lindade hästen Takidas sår-ben och Surfinias svullna sår-ben. Duktiga var vi! Det blev tydligen fint. Sånt där är väldigt bra att lära sig faktiskt. 

Nu ska jag försöka få tag på Berna och sen börja packa och så. Så hörs vi om en vecka typ.
Ha det bäst



Såhär fint blev det på Takida va.



Ha en bra natt

Datum: 2010-11-18 | Tid: 22:36:16
Nu är jag trött och ska sova. Hästisar imorn! Fredag imorn! Helg!
Yihoo!

Godnatt sötnosar


One look just might save me.

Datum: 2010-11-18 | Tid: 21:43:35
Idag är det torsdag dåra. Så att ni vet det bara. Kan vara bra. Och jag har ont i min axelarm, ja axelarm, typ... Varför då då? Jag vet inte. Sitter helt fel antagligen. 

Imorn har jag hästövningar hela dagen! yaay! Så soft och roligt och mysigt. Sen på måndag börjar min praktik, med Berna, på Jursta Gård, lovely! Hoppas det blir bra och så. Det kommer blir roligt i alla fall, har ju Berna där liksom!

Vi flummade som vanligt idag. Vi gjorde ord med långa vokaler till korta, så tåg blev tågg och makaroner blev makaronner! Bästa humorn right? Vi är trötta och börjar skratta åt vad som helst egentligen. Men jag tycker ändå att pottattissmoss med fallukorv och tomatt är gott. Vi åckte tågget till Bållsta med en skrickandes bebbis på. Kommer inte ihåg de roligaste, hehe.

Nog om det nu. Roligt är roligt, we get it. 

Värt inlägg I know. Men nu ska jag återgå till att snacka med mina retarded friends.
Love!



Ian Somerhalder in my ♥



Julklapp

Datum: 2010-11-17 | Tid: 21:05:20


Det här blir en perfekt julklapp till Linn.
En Nikon L110
Internetpris på onoff.com: 1 917:-



Mammas mat in my heart

Datum: 2010-11-17 | Tid: 20:44:11
Min middag:



gott!
Broccoligratäng med fetaost på toppen i ugnen! 
Och potatis och tomat till såklart!



I want a perfect moment.

Datum: 2010-11-17 | Tid: 19:18:28
Tjabbatjena alla jättemånga läsare mina! Hehehe. Hoppas ni mår bra. Det gör jag, har ont i huvudet, men bara att sova mer så slipper jag det. 

Dagen har varit brao. Slutade tidigt och sen åkte jag och Bernis till våran framtida praktikplats och hälsade på. Det verkade jättemysigt och de var så trevliga så! Det blir nog toppen det där. Hoppas vi.

Det är inte långt kvar till jullovet nu! Kommer gå sjukt snabbt. Snart är det ännu ett nytt år. Det är faktiskt läskigt det där med att tiden går så fort. Den går för fort. Det är klart, jag vill bli 18 så tills dess kan det få gå ganska fort. Men sen liksom. Livet bara flyger iväg. Ojojoj säger vi då. Take it easy little peasy. Peasy? Haha, det var nåt nytt. 

Sail away, sail away, sail awaay!



Ida saknas i trion, nu är det bara en tvåo, haha.
Love ya!
(Min idrottslärare fick vara med på ett hörn)


Musik i mina öron just nu

Datum: 2010-11-16 | Tid: 19:34:06
Empire Of The Sun – We Are The People
Empire Of The Sun – Walking On A Dream

Två bra låtar av Empire Of The Sun
-länkar, bara att klicka!


It's written in the stars

Datum: 2010-11-16 | Tid: 19:27:06
Provet gick bra och jag är lättad! Tills på torsdag dåra, när vi har del 2 på provet, haha. Men ändå, det känns bra. Det var lättare än jag trodde. 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Och bara göra ingenting. Och lägga mig tidigt. Så får vi se om det blir så eller inte, jag brukar vara mästare på att säga så och så gör jag det inte. Utan sitter uppe till halv tolv i alla fall. Men nu ska jag börja med mitt lugnttagande. Ja, jag har hittat på det ordet. Gjorde det nyss. Visst blev det bra?

brb



Min plutte!


helt. slut. punkt.

Datum: 2010-11-16 | Tid: 09:50:33
Jag skulle börjat 10.50 idag, det är ju värsta sovmorgonen ju. Men tror ni inte att jag försover mig? Jag är så sjukt trött. Satt uppe till ett igår och pluggade matte. Och inte var det till någon nytta, för jag har typ glömt allt nu och de sista minutrarna igår fattade jag ingenting. Det känns jätte bra. Hur ska det här gå då? Jo det får vi se om några timmar. Nu är det ju så underbart med min skola att den ligger mer än en timma bort. Och den sista bussen jag tar som stannar utanför skolan går en gång i timman. Landet eller vad? Så jag kan inte bara komma försent en kvart eller så, näe jag missar hela lektionen. Sweeeet!

Jaja, jag var väl för trött för det där. Men nu ska jag äta lite frukost och sen rulla.
Wish me luck!



Jag saknar sommaren.


Trying to get by.

Datum: 2010-11-15 | Tid: 19:38:42
Jag pluggar förstår ni mina fina vänner. Har matte c-prov imorn! SÅ OTROLIGT LYCKLIG! hehe. Vi får se hur det hela går, men nu måste jag faktiskt fortsätta.
Love,,



Flitigt...


Help I'm alive.

Datum: 2010-11-14 | Tid: 21:28:14
Jag är trööött. Som jag alltid är känns det som, det spelar ingen roll hur mycket jag sover. That's not guud, at all. Man ska vara pigg och glad det ska man! 

Jag sitter och tar det lugnt nu. Har pluggat matte idag, mycket också. Duktigt. Fast jag vet inte, det känns ändå som att provet kommer gå piss. Så känns det alltid. Provet är på tisdag, så vi får se. 

Jag har ont i min fot. Det är så ofta, med min högerfot, att jag har ont i den. Den är lite svullen också. Det känns inge vidare. Så det blir väl farbror doktorn med den. Så här kan man ju inte gå runt. Någon måtta får det vara!

Nu ska jag göra nåt,
puss



Lilla Linn


Lördagkväll

Datum: 2010-11-13 | Tid: 19:32:59
Tiden bara rinner iväg. Jag vill inte att det ska vara söndag imorn.

Idag har jag träffat mina änglar Ida och Berna! Ida var saknad, hade inte träffat henne på länge. Så det behövdes! Vi fikade och pratade och kollade på "Vem kan slå Filip och Fredrik". Mys! 

Jag vet inte riktigt vad som kommer hända ikväll... Det återstår att se! 

Vi höres



Love!


Mörker

Datum: 2010-11-12 | Tid: 17:15:33
Äntligen hemma och äntligen fredag. Ikväll kommer bästa Nanna hit och kollar på Vampire Diaries, käkar godis och dricker julmust. Mys. 

Det är helt sjukt va mörkt det är. Det känns typ som att klockan är åtta, och den är fem. Vintern kommer verkligen med stormsteg. Jag längtar bara till jullovet just nu. Men det är inte så långt kvar! Jag går nästa vecka, sen har jag praktik i tre veckor (med bästa Berna och vi har äntligen skaffat praktikplats!) sen går jag bara en vecka till och sen är det lov! Jabbadabbadoo!

Nej nu ska jag fixa lite här hemma, ha en bra kväll alla fina!



Bästa serien


Coolaste bröderna ever

Datum: 2010-11-11 | Tid: 22:21:00


Signalementet e luddigt


Dagens låt

Datum: 2010-11-11 | Tid: 22:02:47


Holy crap va bra.



Here I am without you.

Datum: 2010-11-11 | Tid: 21:06:54
Jag sitter och lyssnar på Stay med Hurts. Den är så bra. Har sovit till typ för en halvtimma sen. Men nu har jag nästan ont i huvudet istället. Gud va jag klagar, det ska jag sluta upp med!

Imorgon är det fredag i alla fall. Det känns bra. Helg är alltid sweet as candy, och man får äta candy. "Men bara på helger Linn" säger mamma. Och man måste ju lyssna på sin mamma, så. Jag är lydig flicka. Hihihihihi
Jag vet, jag är jätte normal, det har jag alltid varit. It's ma thiiing liksom. Jag försöker hålla stämningen uppe här va fast jag är sjuk va som ni kanske märker va.




Ska festa med dem i helgen.
Sweet.


Ska sova

Datum: 2010-11-11 | Tid: 15:28:38
Jag är helt sjukt trött, och har typ feber. Drog hem tidigare från skolan idag för att jag inte mår bra, missade hästövningarna... Känns toppen. Jaja, jag måste bli frisk. 

Bästa Berna fyller 17 år idag! Grattis gumman, I love you!

Nu ska jag sova och förhoppningsvis mår jag lite bättre senare.

Tjao


Sova ut

Datum: 2010-11-10 | Tid: 23:02:20
Får jag göra i morgon! För jag börjar 10.50 minsann, hihihihi.
Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig.
Sov bäst!


Julkänsla

Datum: 2010-11-10 | Tid: 20:00:57
Är verkligen något man får nu. När snön är här och det är mörkt och man tänder ljus. Det är lite mysigt ändå. Jag har till och med fuskat redan med att lyssna på julmusik. Det gör alltid jag och min syster för tidigt. Vi är sånna. Jag börjar i alla fall inte handla julklappar än. Det skulle kännas fel. Jag tycker om att trängas med alla de allra sista dagarna innan jul... Eller inte, men det gör man ju ändå eller hur?

Min dag har varit bra, var i skolan idag. Får inte missa för mycket liksom. Berna är alltid någon som får mig på bra humör, även om jag inte var på så dåligt humör idag, så var det bra. Mycket skratt som alltid, det tycker vi om! Ont i magen ska man ha!

Nu ska jag göra något vättigt. God kväll sålänge!



Jag vet, inte än, men ändå!


I'm tired of feeling so numb.

Datum: 2010-11-10 | Tid: 19:39:45



Älskar denna låten
Cut by Plumb


Bra musik

Datum: 2010-11-09 | Tid: 19:36:59
-länkar, bara att klicka!


Sitter i pyjamas

Datum: 2010-11-09 | Tid: 18:35:26
Jag är helt slut, fast jag typ har sovit hela dagen. Är sjuk, känner mig inte så glad och är varm och kall om vart annat. Sådana här dagar tycker jag inte om. Men det är bara att ta det lugnt och försöka bli frisk så gott det går. Mamma försöker proppa i mig massa mat också och säger "vill du bli frisk eller?" när jag inte vill ha. Mammor är bra att ha ibland. Eller okej, alltid.

Jag tycker inte om vädret heller. Fast förvånad är man ju inte. Men liksom, måste det typ regna och snöa på samma gång? Och vara mulet? Så är det i Svealand. Obviously, haha. Det suraste är att man ser en reklam på tv, som det är sommar på, och ena killen frågar den andra "vad är det för dag idag?" och den andra svarar "jag vet inte". Som det är på sommaren. Man behöver liksom inte hålla reda på vad det är för dag. Så tittar man ut genom fönstret och ser det där. Nu är det vinter igen. Och det kommer antagligen komma lika mycket snö i år igen. Jag tycker om snö, det gör jag, men när det är sol och lite mindre storm. Och jag slipper gärna SL:s förseningar i år också.

Nu ska jag inte klaga mer idag, jag lovar



Min hund älskar snö i alla fall!


Lasagne

Datum: 2010-11-08 | Tid: 19:56:03



Mammas lasagne är ändå den bästa!

Reklammusik

Datum: 2010-11-08 | Tid: 19:51:34
Jag såg en reklam idag på 5:an för typ Cougar Town och Desperate Hourswives. Då stod det faktiskt vad låten de spelade till hette och vem/vilka som sjöng. Det tyckte jag var bra. Så borde det vara i varje reklam. För ibland ser man en reklam och ba "åh, den här låten är bra" och så hittar man den inte. Då blir man besviken. Fast, det finns ju alltid hemsidor, som reklammusik.se. Om du letar efter en reklamlåt, kolla där! Jag älskar den sidan, man hittar typ alltid vad man letar efter.


Lovet är slut...

Datum: 2010-11-08 | Tid: 00:27:47
Och imorgon, eller ja egentligen idag för klockan är över tolv (men det är lugnt jag börjar kvart i ett imorn!) ska man till skolan igen efter en veckas lov. Ja, och det ska man orka. Det startar i alla fall med att jag börjar sent och har hästövningar, sen slutar jag. Så, man kan väl säga att jag är ledig hehe.
Lovet har varit bra. Det har väl inte hänt så värst mycket kanske men det har varit lugnt och skönt och jag har fått sova mycket! Det är typ huvudsaken känns det som.
Men nu borde man sova. Klockan är ändå mycket. Vet inte vad jag gör uppe.
Godnatt!



Godnatt säger den galna hunden



Shoppade lite idag med jag

Datum: 2010-11-07 | Tid: 22:27:34


Köpte dessa varma stövlar på eurosko
Väldigt mysiga
699 :-


Och dessa köpte jag på Lindex
Superduperfinisisa, right?
49.50 :-


Jon Lajoie är grym

Datum: 2010-11-05 | Tid: 19:09:24



Mucho love to this song

What to do?

Datum: 2010-11-05 | Tid: 18:55:58
Det blev ingen Therese för hon var sjukling :(
Så jag sitter här, alldeles själv i mitt kalla mörka rum och vet inte vad jag ska ta mig till.
Näe men det är soft faktiskt. Lugna kvällar med familjen är också mys det! Så det blir god middag, smaskigheter, film typ, chillning och sånt istället. Sweet potatoes!



Julmust är gott det.


Fixa och dona

Datum: 2010-11-05 | Tid: 15:51:40
Oj va jag var aktiv idag då. Bara för att jag inte vill börja städa, hehe. Men nu måste jag. Ikväll kommer kompis Therese hit och äter middag och så blir det väl troligtvis idol eller film, har inte träffat henne på länge så det är på tiden! Lov är så sjukt skönt.

Nu ska jag brottas med dammsugaren. Ciao sålänge!



Och lite nagellack

Datum: 2010-11-05 | Tid: 15:32:42


Köpte dessa på Cubus: 2 för 39 :-
Eller det mörkrosa hade jag innan men de andra
Älskar färgerna


Shoppat från ginatricot

Datum: 2010-11-05 | Tid: 15:26:22
Det här köpte jag för ett tag sen, fina plagg:


Topp runt 200 :-
Finfin


Leggings runt 200 :-
Älskar dem


Shoppat från ellos

Datum: 2010-11-05 | Tid: 15:16:38
Det här var det jag köpte hem från ellos:



Väst 399 :-
Favorit



Parkas 499 :-
Rutig och fin



Munkjacka 299 :-
Mysig

Myskväll

Datum: 2010-11-05 | Tid: 01:01:16
Har varit på tjejmiddag ikväll hemma hos Bernis. Galet mys. Är kvar här nu så det blir film och mackor, sen sova.
You'll hear from me tomorrowww, bye darlings!

Godnatter!

Datum: 2010-11-04 | Tid: 01:50:32

Och jag säger godnatt med en bild på god glass
mumsifillibabbis


Vad duktig man är ibland...

Datum: 2010-11-04 | Tid: 01:44:29
Gud va jag suger. Jag "råkade" radera lite nya inlägg som jag har gjort när jag skulle dela in alla inlägg i kategorierna. Så ni vet bara. De senaste. Är borta. Föralltid. Hahah nejmen, jag pallar inte direkt skriva om dem, så det får vara!

Jag älskar verkligen mig själv ibland. 



Axis of Awesome

Datum: 2010-11-04 | Tid: 01:22:43

galet grymt!


RSS 2.0