Kaboom

Datum: 2011-02-28 | Tid: 13:43:16

Idag smäller det. Eller ikväll rättare sagt. Kommer bli frknawsm!
Men nu ska jag göra mig iordning och försöka få tag på bästa Nanna.
Hoppas ni har en bra dag, det ska jag ha!

Solooong!! ♥



Bild från goggel, fniss


Taggaaa!

Datum: 2011-02-27 | Tid: 19:56:11


Lite sliten och så, som det ska vara.
Imooorn! awesome

Och ja.. blixten förstör min fina bild, men palla bry sig, right? 
Still best.




Wazzaaaah

Datum: 2011-02-27 | Tid: 13:16:53

Idag är jag väldigt glad. Vet inte riktigt varför
.. Kan vara för att man inte behöver dra till skolan imorn! Och massa små anledningar. 

Träffade bästa igår och vi snackade girlystuff och taggade inför imorn. Jag ska ju på White Lies imoooorn! Så sjukt awesome kommer det bliii. Är taggad till tusen, eller nåt, haha. Jag fick en poster av henne som hon hade tagit till mig också, som jag ska visa. De är bäst. Det spelar ingen roll om de inte är så bra live. Det kommer bli såå bra ändåå! 

Nuu, ska jag försöka städa mitt rum och sen försöka (eller inte) plugga och sen njuta av att man är ledig. 

Nu ska jag fiska information, tjiaoo!





Sing it to me

Datum: 2011-02-25 | Tid: 19:25:18

Äntligen fredag, och äntligen loov! Så nedrans skönt. 

Hade heldag på Solvalla idag, lika kul som förra gången var det. Väldigt najs dag, istället för vanliga lektioner liksom. Det är så kuul, och jag vill ha en häst hihi. Vänta bara, om några år kommer jag vara en världsberömd kusk, (kuskinna?) Linn Strandberg kommer vara ett omtalat namn. Tehe. Det tråkiga är att mitt namn är jättevanligt. 

Jaha, nu snackar pappa om en ny tv också, det var på tiden. Alltid "Nej men vi väntar med att köpa en ny tills denna går sönder". Miljövänliga jävlar. Hehe skoja, det är super. Meeen, nu ska jag njuta av fredagen, gör det ni med! Aha, ska tydligen smaka på romsåsen.

Pusspuss





What about what I need?

Datum: 2011-02-24 | Tid: 16:17:11

Bra och gott när man har halsont ♥

Jag har precis sett massa avsnitt av Glee som jag tydligen har missat. Det börjar bli bättre igen, blev lite same old, same old förut, men nu har det comeit back. 

Nu halvkollar jag lite på Simpsons och borde börja skriva på svenskan. Men orkar inte riktigt. Är varm, och har lite ont i huvudet. Stannade hemma idag med, tog mig till skolan och försökte, men hämtade bara böcker istället och drog hem. Nu vill jag må bättre tack. Imorn är det trav! Och jusste, jag började köra på Solvalla förra veckan. Det var sjuukt kul. Helt annan atmosfär än på skolan. Imorgon blir det heldag där, så jag hoppas att jag mår bättre. Tänker dra iaf hehe. 

Nej nu får jag ta å skärpa mig, läjter switis!



Patience, little sister

Datum: 2011-02-23 | Tid: 22:58:11

Jag tycker om det här fotot, den har blekts i solen så den ser jättegammal ut, och min hund ser ungdomlig ut. hihihi

Jag sitter lyssnar på musik från dreamgirls och längtar efter sommaren, som vanligt då haha. Idag har jag bara tagit det lugnt och försökt bli frisk, tittat på tv, film, Veronica Mars och läst. 

Jag hade en bok som ska vara utläst och skriven om tills på fredag. Baserad på en verklig händelse skulle den vara. Jag läste "Fjärilen i glaskupan", som handlar om den "före detta" (om man kan säga så, för han dog för längesen) men chefredaktören på tidningen Elle. Jean-Dominique Bauby, som fick en hjärnblödning och led av locked-in syndrom som innebär att man är förlamad, och endast kan blinka med ena ögat. Han kunde röra på huvudet också. Han skrev alltså en bok om detta med hjälp av sin vän, som liksom avläste honom när han visade hur den skulle skrivas. Den handlar om hans liv, och hur han såg på allt som sjuk och så. Bra faktiskt. Den var lite långtråkig till en början och jag ville inte riktigt läsa, men som det är med typ alla böcker, så blev den bättre ju mer man läste. Så dålig var den inte. Finns tydligen en film också. Jag kände att jag ville berätta om den, intressant va? Vet inte varför haha. 

Så nu vet ni det. Hoppas ni har haft en bra dag och allt blablabla, nu ska jag sova. Sov gott!



Same here

Datum: 2011-02-23 | Tid: 22:40:36

Samma här va snyggtsnyggt till sommaren
♥ Bodies från bikbok 129 :- 


Will buy for summer

Datum: 2011-02-23 | Tid: 22:34:27
Så jävla snygga, och sommriga!
♥ Bodies från bikbok 129 :-


Woke up in London yesterday

Datum: 2011-02-22 | Tid: 21:46:37


Min lilla plutt

Neee, jag wokeade inte alls up i London. Hade varit trevligt dock. 

Jag känner mig så otroligt oeffektiv. Har varit hemma idag, mår inte bra. Jag har typ den förkylningen alla verkar ha just nu.  Och jag kunde liksom ha pluggat åtminstone, men det har jag inte gjort. För jag har verkligen varit helt slut och inte orkat. Plus att jag har glömt hela mitt häfte med typ allt plugg i skolan. Okej "glömt". Men jaja. Ska försöka pallra mig dit imorn iallafall. 

Tur att det är lov nästa vecka säger jag bara. Nu ska jag nog gå och lägga mig, är trött som en björn. 


Ni ♥

Datum: 2011-02-21 | Tid: 19:29:56


Min familj är bäst. Mamma gör jättegod middag till mig och har köpt chips och cola till mig, fettodagen ja, men det behöver jag efter förra veckan! (Eller?) 

Min familj är så söt. Alla är glada och jag blir glad. Fast jag har så otroligt mycket i huvudet just nu att jag vill lägga mig i ide och vakna när sommaren är här, så blir jag glad. När de är glada. Min fina hund, som alltid är lika glad att se en, vare sig man har varit borta en vecka eller varit nere i tvättstugan i tio minuter, som alltid gör en på bra humör och kan trösta en. Min syster, som alltid bryr sig och finns där för mig, det spelar ingen roll vad det handlar om, vi kan prata om allt. Min pappa, som har samma humor som mig, och som man kan larva sig med och vara allmänt störd med men som alltid ställer upp för en. Och mamma, som är världens bästa mamma, kommer och möter en mitt i natten om man har varit borta, hjälper en alltid med vad som helst, lyssnar alltid och bryr sig för mycket. Som det ska vara. Jag är så otroligt tacksam att jag har det så bra. Jag mår så bra, och uppskattar allt i livet. Även när det är svårt, ska man göra det. Försöka göra det. Jag brukar klaga själv, och det får man väl göra, men man ska inte glömma att man har det så bra.


Hemma igen!

Datum: 2011-02-21 | Tid: 17:25:01


True though

Äntligen hemma igen efter sen slitsam vecka. Eller, den har varit helt okej faktiskt, vi har varit effektiva och hunnit med allt utan att behöva stressa och så. Väldigt skönt. Det är så sjukt skönt att vara hemma igen dock. Har saknat mitt rum, min säng, och min hund.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och chillar. Måste börja plugga snart, har hästkunskapsprov imorn som jag typ inte kan något på. Jag vill ha lov nu, men det är ju bara denna veckan kvar. Sen är det sportlov i hela en vecka, jaaa!! Hehe, men men, alltid något. 

Nu ska jag göra något, hmm..


Åker imorn då

Datum: 2011-02-13 | Tid: 20:55:23

Imorgon åker jag iväg till skolan som vanligt, men med packning, för jag ska bo där i en hel vecka. Kommer hem på måndag kväll igen. Har nämligen stalltjänst förstår ni mina vänner. 

Det känns inte så jättejobbigt faktiskt, det är flera hästar som har åkt iväg till Solvalla och står där, så det är inte lika många hästar att ta hand om. Plus att den här veckan i skolan inte är så fruktansvärt jobbig, visst vi har mycket plugg och så, men inte direkt jobbiga saker. Mest inlämningar och så, och ett ekologiprov som är ganska intressant egentligen. Det enda är att man måste bo på skolan liksom, rummen är inte så roliga. Men jag har Berna så det gör inte så mycket. Veckan kommer säkert gå fort. 

Men nu ska jag packa och så och sen nog se film. Så vi hörs om en vecka om vi inte hörs någon dag i veckan.

Ha det bäst!


Filmkväll

Datum: 2011-02-12 | Tid: 22:17:27


Mystoffelsockorna fick jag av mamma och pappa i julklapp, de är från indiska.
Och mysbyxorna är från england, från syster. 

Jag sitter i myskläder och kollar på Dreamgirls med mami. Den är bra den filmen. Eddie Murphy är så bra. Och alla sjunger så bra. 

Dagen har varit jätteskön. Har mest bara tagit det lugnt. Men imorgon måste jag plugga och packa. Har stalltjänst nästa vecka nämligen, är borta hela veckan inklusive helgen. Då kommer jag inte kunna blogga något typ. Men vi får se. Jag ska iallafall ta med min kamera och försöka fota lite ponnisar och så. Så jag kan lägga upp bilderna här sen och visa alla söta hästisar. 

Men nu fortsätter filmen, så vi hörs imorn. Godnattis.


Jag har en skallerorm i min stövel

Datum: 2011-02-12 | Tid: 15:48:51


Mitt favoritnagellack hihihihi.

Jag sitter här i mitt rum och tänker på livet. Nej, det gör jag inte, jag städar mitt rum.. Mycket roligare. Men tänk vad allt var lätt när man var en liten kis. Det var goda tider det. Jag vill bara ha sommar och värme, då blir jag mycket glad. 

Igår var jag på bio som sagt. Mycket trevligt, istället för skola. Och filmen var superbra. Kollade på kläder gjorde vi också. Sen på kvällen tog jag det bara lugnt, la in massa klipp här hehe, bra eller hur? Jag tittade på Vampire Diaries, Veronica Mars och sen She's the man. Den filmen är så bra. You m-must bee my roommates. Seeen, gick jag och la mig. Det var den underbart sköna dagen.

Idag gick jag upp sent, fy skäms, och nu städar jag lite och gör lite annat också. Men nu ska jag käka "lunch".

Hejsålänge


Söta tunikor fråm H&M

Datum: 2011-02-11 | Tid: 21:17:12





Måste ha till sommaren!
H&M 245 :-  ♥


Bäst

Datum: 2011-02-11 | Tid: 20:57:01

Jon Lajoie är bara för bäst.


Well if you wanna battle be my guest.

Datum: 2011-02-11 | Tid: 20:11:35

Kollakollakolla. De är så bra!


You you you

Datum: 2011-02-11 | Tid: 20:03:27

Haha, den här låten är så skön. Skillad snubbe.


OneRepublic ♥

Datum: 2011-02-11 | Tid: 19:55:11

De är så coola och bra och bäst.


Gulligt

Datum: 2011-02-11 | Tid: 19:45:37


Jag har lämnat ett litet gulligt meddelande på kylen till min mor och far. Heeh.
Ja, jag är en liten tjockis. Och, OCH det roliga är att mamma faktiskt gör det också,
min söta lilla mamma.


Fredag?

Datum: 2011-02-11 | Tid: 19:40:28



Hehe, hade lite tråkigt. Inte för att det där är speciellt kul, men ändå!
Haha, jag är bäst på miner asså, kolla på den första bilden, vad är det liksom?
Och på den första bilden på andra raden ser det ut som jag skelar lite, hahah.

Trassel va väldigt bra! Jättesöt film, verkligen. Sevärd är den. 

Jag ska blogga jättemycket ikväll har jag bestämt, men inte på ett och samma inlägg, utan olika. Skojigt va? Neee men vänta bara, ni ska få se!


S0ft

Datum: 2011-02-11 | Tid: 10:33:49


Vaknade och fick reda på att inga bussar gick, och att tågen va sjukt försenade. Såklart. När jag har prov och allt. Gjorde mig iordning och skulle försöka ta mig till skolan i alla fall. Men precis när jag ska gå får jag ett sms från skolan att alla lektioner är inställda, pga av vädret, så jag är ledig idag istället :D Det blir bio med Berna istället för skola. Hur soft är inte det? 

Later kittens ♥


Wait what

Datum: 2011-02-10 | Tid: 20:46:35


Plugget där det alltid ligger, bredvid mig och min älskade datormaskin.

Vad är det här för skitväder, det är ju helt sanslöst. Bad jag om mer vinter? Nej jag bad om sommar. Suckar och klagar, det är det jag gör va.

Nej men, hade engelskaredovisning idag, den gick bra. Tror jag i alla fall. Jag hade inte övat någonting (hehe) Men det har varit så mycket plugg denna veckan. Har pluggat mycket varenda dag liksom. Jag har varit duktig faktiskt. Hade matteförhör också, fattade ingenting först, men sen lossnade det och jag skrev lite som jag trodde att det var och då blev det tydligen rätt. Den här veckan har gått bra, jag fattar egentligen inte hur jag har lyckats. Och imorn är det freeedaaag, underbart! Jag ska på bio på kvällen med världens bästa Berna och se Trassel! Awesome. Den verkar riktigt bra faktiskt! Och vi är värda det efter en hård vecka, haha.

Nu ska jag plugga vidare genetik, har prov imorn. Puss på er! 


Good life.

Datum: 2011-02-09 | Tid: 18:15:56



Snyggsnyggsnygg hehe. ♥

Gud va min blogg måste vara tråkig att läsa. Jag har bestämt mig för att den ska bli roligare! Så vänta bara! Idag gjorde jag kemiprov, fick VG (omg right?) trodde kanske max G haha. Och. OCH. Vad äter ni förresten? Jag uundrar vad ni äter. Och vad ska ni äta till efterätt? Det kanske låter gott. Okej förlåt. Fick tillbaka ett genetikprov också, som jag tydligen hade fått MVG på, där ser man. 

Jag hoppas att det blir nåt med mitt "på G-helgjobb" snart för jag är så shoppingsugen så det är galet. Snart så. Jagjagjag har inte mer att skriva om just nu, ska plugga, åh va kul. Men, vänta bara.. Snart kommer ni inte kunna hålla er borta från min lilla fina blogg!

xoxoxoxo 


Life's a bitch blablabla

Datum: 2011-02-07 | Tid: 18:11:53


Jag kom hem för typ en halvtimma sen. Tog lite fil med crunchy i, ni vet från ica? Det är så sjukt gott, smakar sommar. Nu ska jag börja plugga kemi, så inget mer slöeri. DET RIMMADE. hehe. Jag har prov på onsdag och kan typ inte ett piss, det känns prima. Typiskt mig asså, att alltid vara ute i sista minuten. Jaja, what to do liksom? Jag är sån.

Lalalaaa, jag vill ha sommar dubidoo. Jag och Berna hoppade av i Handen idag och kollade på kläder. Och jag vill bara ha allt jag ser haha. Köpa massa sommarkläder och ha sommar. Gud vad jag tjatar om det, men det är verkligen så. Plötsligt händer det! Nejnej, inte trissreklamen, utan plötsligt kommer sommaren. Tiden kommer gå fort. Man får peppa sig med det.

Tjingtjongbyebye later in the aligator


Dancing in the sand

Datum: 2011-02-06 | Tid: 13:39:05


Fick en kökshanduk av mina vänner när jag fyllde 17 haha, måste prova att göra de där snart!

Jag sitter och pluggar jag. Känner mig duktig, har pluggat sen typ halv tolv. Sweet. Hoppas ni mår braaa, för det gör jaaa. Eller nåt sånt haha. Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Jusste, jag shoppade lite efter skolan i tisdags (?) så kan slänga upp bilder på byxorna jag köpte sen. Jag vet att ni är superduperintresserade. Värt inlägg.

Hejsålänge!


Jag har en pall men pallar inte

Datum: 2011-02-05 | Tid: 13:31:03


Jag tycker om mina tights. Bilden är från nyårsafton, hemma hos min fina syster, som Josefin har tagit.

Inte för att man ser så bra men:

Tights - gina tricot, 249?:-
Topp - gina tricot, 199? :-
Bolero - new yorker, från syster.
(hehe, säker på priserna där..)

Det snöar ute. Dö, eller? Kan inte bara snön ge sig nu. Den har fått sin time in the spotlight. Snön är en attention whore. Typ. Hahah, va hemskt det lät. 

Min dag:
  • Plocka in alla kläder mitt rum
  • Plugga hästkunskap
  • Göra omelett till lunch
  • Plugga idrott
  • Plugga engelska
  • Plugga samhällskunskap (om jag hinner och orkar)
  • Kolla vad bästa vännen gör och kanske träffa henne, bio?
Aa, typ så. Vilken underbar lördag. Eller inte, men men. Berna meddelade mig igår om att vi har stalltjänst tillsammans, vecka sju. Det blir topptopp. Hade inte klarat av att bo på skolan själv på helgen. Det blir så mycket roligare om man är två, haha. Så, det blev man glad av. Nästa vecka har jag typ två förhör, två prov, tre inlämningsuppgifter och något mer säkert som jag inte kommer ihåg nu. Det blir en rolig vecka. 

later


23:18:53

Datum: 2011-02-04 | Tid: 23:18:53


Jag använder min anslagstavla som en minnestavla istället. Mycket bättre. Va fint att man ser mitt ansikte på bebisbilden.

Jag har precis tittat på I rymden finns inga känslor
. Mamma och syrran hyrde den. Har redan sett den på bio men den är sjukt bra faktiskt. Väldigt sevärd. Och göllig hihihi.

Drog till skolan imorse men mådde inte bra alls. Så jag snackade med min travlärare, hade trav hela dagen idag egentligen, och hon tyckte att jag skulle dra hem. Jag har inte alls missat mycket hästövningar förut så det var ingen fara. Men det vill man ju inte liksom. Det är klart att man vill vara med. Nästa vecka ska vi börja köra på Solvalla. Ska bli sjuukt kul!

Igår var jag hemma hos Berna och pluggade, så jag hann inte blogga. Ååå jag måste plugga så mycket i helgen. Vi har bajsmycket nästa vecka :(

gonaatt nuu så höörs vii.


Kan det bli mycket godare?

Datum: 2011-02-01 | Tid: 18:26:41


Kanelknäcke med smör på och BRAVO juice, love.


Give me summer.

Datum: 2011-02-01 | Tid: 15:56:57


Vill ha sommar så sjukt mycket nu så det finns inte.

Den här dagen började helt okej
. Men blev sedan sakta sämre och sämre. Drog hem tidigare från plugget för att jag mådde sjukt illa efter lunchen. Hoppas inte det var kycklingen, haha. 

Jag och Berna försöker lösa hela stalltjänsskiten. Vi har nämligen stalltjänst på olika veckor, jag har nästa vecka och hon veckan efter. Och det är klart att vi vill ha samma vecka, när man måste bo där över helgen och allt. Annars blir vi ensamma liksom. Men det är inte så lätt det där. Blir så irriterad på folk i min skola ibland. Men inga sura miner nu! Allt ordnar sig.

Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka må bättre. Sen plugga om jag orkar med det. 

pussis

Fotot taget: i sommras på Nannas landställe, av min vän Josefin :)


RSS 2.0