Gott nytt 2011!

Datum: 2010-12-31 | Tid: 14:40:24
Jag håller på och fixar bloggen. Jag orkar bara inte sitta så länge varje gång (hehe) så det går lite segt fram. Men det går framåt iaf! 

Jag tänkte bara önska er ett gott nytt år, lite tidigt, för att jag ska iväg sen och så. Party hemma hos min bästa syster med typ sjukt mycket folk. Kommer bli najs! Min fina Nanna och Josefin följer med också. Härligt värre. Hoppas er kväll blir bra och att ni får en bra start på det nya året!

Puss!


hihi
(Bild från Google, som alla skriver)


Fixa och dona

Datum: 2010-12-30 | Tid: 00:52:11
Just nu är bloggen under omdesign, fortfarande. Jag tar lite varje dag. Har hållit på idag, och slutade fatta hur jag skulle göra vissa saker. Så min vän Josefin hjälper mig just nu. Hon är så snäll så. Inlägg och sånt kommer snart igen när allt är klart. Så ni vet bara.

Ha det bra så länge!


Redesign

Datum: 2010-12-28 | Tid: 01:12:15
Nu håller jag på att göra om bloggen igen hehe. För jag tycker att det behövs. Men nu är klockan mycket så headern får nog räcka för idag. Imorn kommer ett riktigt inlägg också. Jag har shoppat idag så slänger upp bilder på det.

Godnatt
på er!


God jul i förskott!

Datum: 2010-12-23 | Tid: 22:47:53
Jag slänger in ett inlägg nu för kommer inte hinna imorn. Hoppas ni får en underbar julafton och får äta massa gott och får många fina julklappar och har det trevligt med släkten och allt sånt! Det kommer jag ha i alla fall, kommer ha en mysig liten julafton med familjen. GOD JUL på er fina människor! 




God jul säger tomten!


Kul såhär innan jul

Datum: 2010-12-21 | Tid: 21:26:48

Älskar min ljusstake som jag fick från Jursta!

Jag är sjuk :( Som en gnu typ. Förkylning så det stänker om det. Hehe, jag nyser mycket, fattar ni? Okej. Den var torr, riktigt torr

Idag skulle jag ha träffat min vän Astrid som jag inte har träffat på år och dar. Och då menar jag verkligen år och dar. Vi skulle köpt julklappar. Men nej. Jag går och blir sjuk istället. Yaay! Anyways. Får stressa med klapparna som vanligt. Och träffa Astrid också, måste ske på lovet! Imorn ska jag egentligen träffa gamla gänget igen och baka lussebullar. Men jag vet inte, om jag mår såhär så... Vi får se hur lilla jag mår imorn helt enkelt.

Mamma och pappa har köpt gran nu! Eller de gjorde det igår. Så det luktar riktigt gott här hemma. Jag älskar doften av gran. Mysigt, tihi. Nej nu ska jag nog se en film eller något sånt. Eller kanske Skins. Men förra avsnittet slutade så hemskt så jag vet inte om jag vågar. Plus att det är det sista avsnittet. Jag tror inte att det finns fler säsonger än fyra som är engelskt. Finns det? Jag hatar när serier tar slut. 

Godnatt och allt sånt!


No one's got it all.

Datum: 2010-12-19 | Tid: 22:40:46
Sorry för den sega uppdateringen. Men det har varit lite mycket de senaste dagarna. Jag har jullov nu i alla fall! Så sjukt jäkla skönt! Efterlängtat

Jag har precis tänt lite ljus och ska sätta mig och titta på Skins. Och sen kanske se någon film. Dricka thé också. Myskvällar in my heart. Jag behöver tänka. Haha, det där lät som att jag aldrig tänker. Som jag gör. Men jag måste tänka efter mer. Tänka på hur jag verkligen vill ha saker. Så ni vet. Allt ordnar sig tillslut. Säger man inte så?

Nu ska jag värma thévatten och sätta mig i sängen som faktiskt också fungerar som en soffa hihi.
Vi hörs. ♥



Tänd ett ljus och låt det brinna.


You said when we're apart, you close your eyes.

Datum: 2010-12-16 | Tid: 15:11:26
Nu ska jag också vara cool och lägga in bilden före inlägget


Mmm så gott. Någon som kan ge mig lite?

Jag är hemma, tralalalalaa. Slutade efter lunch idag. För jag och Berna är awesome

Jag är typ astrött, fast jag har sovit ganska mycket denna veckan. Det är nog vädret som gör mig seg. Pommes är i ugnen nu som snart ska bli uppätna av mig medans jag kollar på Skins. Mys, hihi. Jag måste plugga ikväll också, har ett litet prov imorn. Men det kommer jag nog inte göra iallafall hehe. Vi får se, så är det med mig ibland.

Igår dissekerade vi gris. Det var inte kul. Lite intressant kanske, men fan asså. Vidrigt värre. Jaja, jag överlevde ju!
Jag har inget annat att skriva om just nu, jag återkommer senare. 

Lämna ett meddelande efter tonen. PIIP.


Naomi spelled backwards is I moan.

Datum: 2010-12-14 | Tid: 21:23:38
Jag sitter här jag och lyssnar på Disneymusik. Dagen har varit helt okej, vi blev klara med vår plansch idag så nu är det "bara" fördjupningen och provet kvar! Vi dissekerade hästben idag också, inte lika kul kanske... Men det var faktiskt intressant var det! Tre dagar kvar to go! Sött.

Berna har fått mig att följa en serie som heter Skins. Den är awesome. I love it. Tack för det Berna. Ett tips liksom! Om ni gillar tonårsdrama och så vill säga.

Jag är både glad och ledsen idag. Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Men nu ska jag dricka thé med mammsen. Puss



Jag vill typ sova i den här skogen



This is bigger than us.

Datum: 2010-12-13 | Tid: 19:56:45
Man läser bara mer och mer om "olyckan i centrala Stockholm" nu. Det är hemskt. Jag tänker hela tiden också, "vad hade hänt om..". Men det är bara bättre om jag låter bli att göra det. Han hade ju flera bomber på sig, och skulle antagligen ut Drottninggatan men hann inte. "Vad hade hänt om.." Jaja. Förlåt. Jag ska sluta nu. 

Idag började jag skolan igen haha. Det känns som jag har haft lov och jobbat på lovet. Började väldigt sent, kvart i ett, asnajs. Så utvilad flicka! Det är skön..t. Hehe. Vi har bara temavecka denna veckan, vi jobbar med... Ja vad är det vi jobbar med? Eh, hahah, det har iaf varit föreläsningar om hästens förlossning, förlossningskomplikationer och intro för veckan idag. Vi ska typ göra en plansch och ha ett litet prov på fredag. Inget stort verkar det som. Det är sweet såhär innan jul. Fast. Vi ska dissikera, det gillas inte. Usch.

Nu ska jag tydligen äta. Haha, vilken övergång, men jaja!
Later

love



Värre

Datum: 2010-12-12 | Tid: 15:16:09
Okej, om ni har tittat på nyheterna eller ens gått ut idag så vet ni att det var en man som sprängde sig igår. Och det var honom jag var närmast, så det var det jag och mamma hörde. Fyfan asså. Det är hemsk faktiskt. Tänk om vi hade gått närmare liksom? Men det gjorde vi inte som tur var. Så man slapp se det hela. Anyways. Slutsnackat om det där för min del, it's all over the news i alla fall.

Min praktik då. Var underbar. Typ den bästa man kunde ha. Är sjukt nöjd. Människorna var hur trevliga som helst, såsom hästarna och hela miljön. Och vi var tydligen duktiga tjejer, för vi fick med oss ett rekommendationsbrev hem som man kan ha med sig när man söker jobb, asbra skrivet. Och varsin julklapp! En väldigt fin ljusstake, den passar perfekt i mitt vita rum hihi. Berna har fotat som hon lovade, så bilder kommer sen!



Här är iaf Max! Sööt, right? 



Rädsla

Datum: 2010-12-11 | Tid: 20:17:06
Är hemma nu igen och blablabla, mer om veckan kommer sen.

Jag var och shoppade med mamma idag till min syster som har fyllt år och som vi ska fira imorn. Och plötsligt, när vi gick där mitt i julruschen, så smällde det. Alla skrek typ och började springa. Jag och mamma fick lite smått panik och sprang bort en liten bit. Men sen stannade vi och undrade vad tusan som hade hänt. Där stod vi ett tag med massa andra som var lika förvirrade som vi. Jag blev asrädd, trodde att det skulle smälla igen och både mami och jag trodde att det var en bomb av något slag. Men efter ett tag fortsatte vi vårat handlande lite smått, folk började lugna ner sig. Sen skulle vi gå mot det hållet det hade smällt, men när vi hade kommit en bit var det avspärrat och polisen skrek "här finns inget att se, gå härifrån!" Alla va as curious och pressade sig fram och skulle se. Men det fick man inte sa herr polis. Och det var väl bra. Så vi vände på klacken och fortsatte med vårat. 

Sen när vi var inne på Åhléns och handlade så pratade mamma med pappa i telefonen och berättade vad som hade hänt. Men då vet ni kom det fram en personal och sa vad som verkligen hade hänt. En bil med fyrverkerier i hade sprängts. Så var det dock tydligen inte heller! För när vi kom hem nu sa de på nyheterna att det var gastuber som gjorde att bilen exploderade. Två stycken hade skadats lindrigt som fördes till sjukhus, och en man låg död när polisen kom dit. Men de vet inte om dödsfallet har något samband med explosionen att göra.

I alla fall. Det var läskigt. Jag trodde ju att det var en bomb liksom.

Här har ni länken: AFTONBLADET
Och på anaginas blogg finns det mer bilder om ni vill se det..



Så såg det ut då, det såg inte jag, hörde bara KABOOMet.
Bild tagen från aftonbladet.


White Lies

Datum: 2010-12-05 | Tid: 19:14:30
Är så sjukt grymma. Älskar dem. Och... det bästa är... ATT JAG SKA SE DEM I FEBRUARI MED NANNA! :D Frkn happyguurl. Kommer bli så awesome!

Jag sitter här nu i mitt älskade rum och lyssnar på White Lies. Måste ju ladda upp, hehe. Helgen har varit jättemysig. Min moster var här igår så vi åt god middag och julfikade och pratade och skrattade. Det är mysigt att bara vara med familjen ibland. Idag har vi adventstagitdetlugnt haha och fikat också! Kommer bli tjock på alla bullar och kakor och allt godis i jul. Men det hör väl till?

Imorn måste jag gå upp mycket tidigt för att åka iväg på en sista veckas praktik på Jursta. Dessa veckor har gått galet snabbt. Det är lite tråkigt och mycket tråkigt. Men skönt att "flytta hem" igen. Orkar inte med skolan dock. Men det är bara en vecka till efter praktiken sen är det jullov! Underbart. 

Nu ska jag snart käka middag, sen baka lussebullar som ska med imorn och sen bara njuta av söndagskvällen.
Ha en fin vecka mina vänner!



Denna filmen är bara bäst.
Draken är så sjukt söt att man bara dör.
Och hela filmen är bara underbar.
How to train your dragon.
Om du inte har sett den, se den!


Segoberto

Datum: 2010-12-03 | Tid: 19:22:40
Det var lite längesen hehe. Jag har praktik som sagt, och förra helgen var jag helt slut och gjorde verkligen ingenting. Orkade inte ens skriva ett inlägg. Okej, riktigt så trött kanske jag inte var men det blev bara inte av haha. Åkte i alla fall tillbaka till Jursta i måndags och hade en till veckas praktik. Det är så mysigt där och de är så trevliga! Hästarna är sjukt mysiga också. Jag är nöjd, Berna är nöjd (vad jag vet ppp) och snön gör oss kalla men vi står ut! 

3:e december redan. Går inte tiden lite väl fort? Det tycker jag. Snart är det 2011 liksom. Lite läskigt. 

Ikväll blir det fredagskväll med lugn och ro med Nanna. Som mina fredagar brukar se ut hihi. Och mamma gör typ julfint. Eller, börjar i alla fall. Det är väl lika bra. Jag tänkte faktiskt handla julklappar i helgen så har man det gjort. Så ni vet bara. Jag vet att ni bryr er jättemycket.

Nu ska jag se om jag kan hjälpa till med något. Eller inte :D



Det finns en hund på Jursta som heter Max,
han ser lite ut så.
Han är söt och knäpp.
(Riktiga bilder från Jursta kommer sen också, Berna ska fota har hon lovat!)


RSS 2.0