I close my eyes

Datum: 2010-10-30 | Tid: 13:47:56
Det är lördag och det är lov! Så nedrans skönt. Men man har inte riktigt fattat det än, på måndag slår det en. Bara en vecka liksom, men ändå. 

Jag är inte på så bra humör idag. Saker och ting är lite jobbiga men det behöver vi inte ta nu. Jag ska göra roliga saker på lovet iaf, och plugga haha, men det kommer bli awesome. 

Nu pallar inte jag skriva mer, vet att jag inte har gjort ett inlägg på länge men det har varit så mycket i skolan. Men nu så ska jag skriva vaarje dag! 
Pusspånosen

Förlåt för det sugiga inlägget.


flowaah

Rubrik

Datum: 2010-10-25 | Tid: 20:09:39
Tja. Sup? Okej. Soft.

Hehe. Klockan är åttaaa. Kom hem för typ en timma sen. Var och käkade middag på donken... igen... Med Bernis. Det var sweet. Tjocka vi är tihi.

Jag har fått mina kläder som jag har skickat efter idag! Ska springa och hämta dem snart. Späänandee. Nej men jag hoppas att de är scnygga i alla fall! Bilder kommer sen. Och förresten, västen fanns! Så jag har den i mina händer snart!

Nu ska lilla jag plugga hästkunskap. Skönt ämne Ikr? 
Latzor darlings





Love it!

Söndagsväder

Datum: 2010-10-24 | Tid: 14:35:26
Verkligen, eller hur? Så trist väder som det kan bli typ. Jaja, det blir ändå matteös idag så det spelar inte så stor roll. Har prov imorgon nämligen. Så ni vet bara. Så kan ni hålla tummen för mig. Ehe.
I helgen har det inte hänt jättemycket. Som jag kanske hade tänkt förut.. Det blev i alla fall myskväll igår med Ida, Berna och hennes pojke Rasmus. Det var soft. Och... Vi pluggade faktiskt lite matte! Amazing I know. Så, nu vet jag hur man gör det mesta. På andragradsekvationer. Meehp. Inte så kul, men det är prov imorn sen är det över liksom.
Nu ska jag börja med plugget I guess. Back latah!



Fejksmile?

Sen dag

Datum: 2010-10-21 | Tid: 21:16:29
Kom hem från skolan vid åtta haha. Pluggade med Ida och Berna. Duktiga hestar? Ja! Nu är jag sjukt trött men det blir lite plugg i alla fall och sen ska lilla jag sova. Börjar med idrott som första lektion imorn, wihoo! (Eller?) Hihi
Fredag imorn! Pussiluss


Teardrops.

Datum: 2010-10-20 | Tid: 19:54:40
Sitter och tänker på gott och ont.

Bästa Ida ska byta skola. Vill inte att hon gör det. Det kommer bli så sjukt tomt. Kommer träffa henne på helger och så, men det blir ju inte alls samma sak. Vi spenderar ju varje dag tillsammans annars. Jag, Ida och Berna. Så, det känns skumt. Hon kommer saknas något enormt. Jag har Berna kvar hos mig som tur är. Skulle inte klara mig annars. Ni är bäst, det vet ni!



I love you guys!

Lugnt

Datum: 2010-10-18 | Tid: 21:55:58
Sitter och käkar mammas goda paj. Mumsi. 

Skulle beställa kläder från ellos idag, den där västen bl a. Som jag verkligen verkligen verkligen ville ha. Så finns den inte kvar i min storlek. Ringde dit, fick samma svar. Varför ska det alltid vara så? Lite larvigt och bli ledsen på något sånt, men den va liksom min.

Körde Mona och Santana idag. Det gick bra! Mona va pigg och glad, henne körde jag på flisen tre varv. Sen hann jag köra Santana också för det var bara jag på lektionen idag, så det blev typ som privatlektion för mig med Sara (min travlärare) det var sjukt skönt! Vi körde på rakan andra gången och körde snabbtsnabbt, Takida, som Sara körde, var jättepiggis så det gick fort hihi. Men det var en riktigt härlig lektion

Har det lugnt nu, inget plugg. Asfrknskönt. Ska se en film tror jag. När man ändå kan liksom. 
Vi höres



Älskar min bebisplutt.

Söndag

Datum: 2010-10-17 | Tid: 13:26:21
Känns väl helt okej faktiskt. Hur mycket man än vill ha lov nu så står man ju ut liksom.

Har inte gjort någonting hittills idag. Ska gå på en promenad med mamma och hunden sen. Gud va kallt det är, det börjar typ verkligen bli vinter eller nåt. Typsikt Sverige haha. 

Jag vill shoppaaaa och typ uuut! Är assugen. Får bli nästa helg

Nu ska jag göra mig iordning lite sen på promme och sen ta det lugnt.
Hear from me latzor!


Nanna lyssnar på dessa, White Lies, dom är galet bra! Detta är typ deras bästa låt! Tack bästavän :D

01:35

Datum: 2010-10-17 | Tid: 01:35:27
Sitter i mitt rum och filosoferar. Haha, nejmen, tar det lugnt och njuter av natten. Nanna var här förut, och vi hade det roligt som det ska vara! Vi tittade på Twilight i snabbspolning typ, fytusan va skoj det var, hahaha!

Jag mår bra, är glaad. Kan bero på ett antal människor. Hihi, mina vänner alltså. Kan verkligen få mig på bra humör. Så ska det vara.

Nu ska jag sitta uppe ett tag till sen slaggaa. Imorn blir det väl plugg, suck.

Good night på er darlings!


Hahahahah, jag dör lite :'3

Myskväll

Datum: 2010-10-16 | Tid: 19:24:02
Sitter i köket och min syster Jenny är här och lagar godgod mat som jag snart ska få äta! Med mamma och henne förstås, hehe. Pappa är iväg med jobbet till gbg tyyp. Nanna kommer förbi senare också, mysmys :)
Nu ska jag strax äta, och ha en skön lördag, laterorstmhing!



Denna filmen måste jag se! Verkar vara asbra gjord.. Och kolla va söta dom e! :D

Tjabbamors

Datum: 2010-10-16 | Tid: 13:00:06
Sitter typ och gäspar hela tin'. Jag sov till halv tolv men är ändå seg och trött. Har väl sovit för länge, å andra sidan var jag uppe ganska länge igår (a) haha. 

Min dag:
  • Städa och fixa
  • Göra mig iordning typ
  • Chilla ett tag
  • Kvällen beror lite på, vi får la se...
Ungefär så kommer min lördag se ut. Lugn och skön. Eller? Hahaha

Nu ska jag nog börja städa lite,
hörs sen!

Sov gott

Datum: 2010-10-16 | Tid: 00:59:45
Har sökt jobb, haha, men bara ett. Behöver det och man kan ju alltid prova liksom. 
Nu blir det Glee och sen sova! Lite sent kanske men det är ju fredag! :D
Godnatt på er folks!


Glee is awsm!

Konstig dag

Datum: 2010-10-15 | Tid: 21:56:06
Sitter i mitt rum och chillar gaaal1. Så sjukt skönt! Fredagen har varit mycket efterlängtad. Choklad är gott. Hihi.

Natten var inte så kul. Vaknade och mådde sjukt illa. Sprang upp och spydde (ursäkta). Så kan det gå. Så har spenderat dagen hemma och typ sovit sjukt mycket. Fattar inte hur man kan sova så mycket. Men jag är väl inte riktigt frisk haha.

Nu mår jag mycket bättre! Inget illamående eller nåt, så det är skönt :)

Nu ska jag återgå till min fredag. Vi hörs senare!


Snart kommer det väl se ut så här ute.
Usch och fy. Vill inte ha vinter.

I held your hand

Datum: 2010-10-14 | Tid: 22:12:46
Sitter här med lite plugg och lyssnar på Erik Hassle. Han är grym. Hade liksom glömt bort honom, men hörde en låt idag med honom och kom på... Att han är grym.
Dagen har varit bra. Just nu mår jag helt okej. Är lite trött på vissa saker bara, men ska inte klaga! Så det är bra.
Eller får man klaga? Jag vet inte. Blev på jobbigt humör nu. Tycker inte om det. Skitsamma.
Nu ska jag fortsätta med plugget och sen typ sova. Börjar senare imorn i alla fall!
Sitt inte uppe för länge!



Isn't it obvious?

Vänner

Datum: 2010-10-13 | Tid: 23:41:00
Är bäst. Mina iaf. Älskar dom, skulle inte finnas utan dom. Det är sjukt, men så är det. Vänner betyder så otroligt mycket, eller hur? Vad skulle man göra utan dom liksom? Typ dö eller nåt.

Nu har jag suttit och pluggat i flera timmar. Känns ändå inte som jag kan någonting. Vi får se hur det går. Prov första lektionen klockan 8.40 imorn och jag måste gå upp klockan 6.00 here we go! Behöver sova nu så ska göra det.

Godnatt å hejsålänge

Home

Datum: 2010-10-13 | Tid: 17:21:33
Kom precis hem efter att ha varit på stan en snabbis med Berna (en av mina bästa polare i plugget, har Ida också, dom två måste ni vet om!) Hon köpte Håkan Hellströms nya platta och sen drog vi till Ben & Jerry's cafét i Gamla Stan och köpte glassss. Mumsigt värre. Sen drog jag hem och här sitter jag.

Skolan gick braa, fast fett ovärd dag. Började egentligen 8.40 med matte och sen skulle jag haft idrott, men jag och mina polare tänkte, eftersom våran mattelärare strejkade igår, så skulle han säkert göra det idag med. Jag har honom i idrott också, som vi skulle ha efter. Och det tar liksom mer än en timma för mig till skolan, så man har inte jättemycket lust att vara där för tidigt om man istället får sova lite till. Så, drog dit senare, hade engelska och kollade på film. Såklart så hade vi dom där lektionerna, och jag missade dom.. Men missade inte så mycket iaf. Efter filmen vare lunch. Efter lunch skulle jag haft kemi, men vår lärare var sjuk, så det blev inget.
Det var min dag i skolan det. Inte så värt det att ens åka dit. Jaja, jag gjorde det, och visste inte om det där. Så kan det gå ibland :D
Haha, nu ska jag fortsätta med det pluggandet jag började på igår.
Later babes,


Fniss

Duktig, eller?

Datum: 2010-10-12 | Tid: 22:57:58
Nu har jag pluggat typ heela kvällen. Vet inte varför det tog så lång tid egentligen, men har typ skrivkramp. Har kvar att skriva, men nu är klockan mycket och lilla jag behöver min sömn. Tycker ändå att jag har jobbat på bra hihi.

Tänk va bra man har det egentligen. Man har någonstans att bo, man får mat varje dag, man får gå i skolan och man har rent vatten att dricka. Tänk barn som inte får göra allt det. Som inte ens har rent vatten.
Man ska vara glad att man bor här, och att man har det så bra. Även fast det egentligen inte hjälper dom som har det svårt, så kan man tänka på det iallafall och uppskatta vad man faktiskt har. Inte klaga så mycket, som jag själv brukar göra. Men jag ska försöka sluta med det nu, för jag har det så otroligt bra!

Nu ska jag ta en bit kladdkaka och sen sova.
Sov bäst!


Tjockishestar som jag och min kompis Therese hyrde i somras!

Pluggkväll

Datum: 2010-10-12 | Tid: 18:36:15
Hejsan svejsan tjohejsan!
Idag har jag haft låång dag i plugget. Som btw är, kom på att jag inte har berättat, Berga Naturbruksgymnasium, för er som inte vet. Där går jag häst-natur :) Men idag blev det ingen häst utan bara natur haha, nejmen, bara en lång dag med teoretiska lektioner. Fast det blev ingen matte som jag skulle haft i två timmar för vår lärare strejkar tydligen? Det är lite sjukt. Skönt att slippa matten kanske, men vi behöver, eller jag iaf, verkligen all tid man kan få. Kommer inte hinna klart med allt annars. Aja, vi får se om han kommer imorn haha.

Igår, berättade inte jag, men hade lust att göra det nu. Skolan alltså. Matte på morgonen sen hästövningar hela eftermiddagen, vilket innebär trav för mig. Ni vet när man sitter bakom hästen? Hihi. Det är askul iaf, och jag är väldigt nöjd att det är det jag har valt i skolan. Jag körde en häst som heter Dansören, kallas Sören. Han var mysponni och pigg och glad! Det gick bara bra.
Så nu vet ni lite sånt. Det kommer komma väldigt mycket sånt, om hästar å grejer, så ni är beredda på det hehe.
Ponnisar e best!

Nu har jag precis käkat lite skorpor och ska sätta igång med plugget. Mikrobiologi blire, om bakterier och stuff, inte lika kul :( Men man lär sig nya saker iallafall! Prov på torsdag så nu sätter jag igång,

Hörs senare!


En annan häst på skolan som heter Fresa! Så söt.

Inköpslista

Datum: 2010-10-11 | Tid: 23:22:45
Lite saker jag ska köpa längre fram, när jag har ze cash:
  • En parkas från ellos.com, som jag inte hittar på hemsidan just nu men den är fin iaf :D
  • En (ser det ut som) asmysig väst, också från ellos:
Måste ha den!
  • Skor till november/sena hösten, typ dessa:
Från Deichmann, som jag egentligen inte brukar gilla... Men dom skorna ser sköna ut!
  • En mysig kofta till vintern, denna ser bra ut:


Också från ellos, åh vad jag tycker om ellos!
  • Och slinga håret ska jag göra!
Det är det jag vet just nu, sen kommer man ju på mer med tiden..
Nu är klockan mycket och jag börjar tidigt imorn, så nu ska jag sova i min bästa säng.

Godnatt på er, dröm fina drömmar och vakna med ett glatt humör imorn!
Pussåkram

All this time

Datum: 2010-10-11 | Tid: 18:47:58
By Maria Mena

Go'kväll

Datum: 2010-10-11 | Tid: 18:12:05
Kom hem för typ en halvtimma sen. Sköönt! Dagen har varit bra fast jag har varit på askonstigt humör, vet inte riktigt vad det är med mig. Aja, så kan det vara ibland. Annars mår jag bra. Ska väl bli lite plugg nu snart och sen mat och sen sova tidigt. Somna till en film eller nåt, va skönt det skulle vara. Det ska jag göra.
Nu ska jag kolla lite olika saker typ.. Och sen blire allt det där,
later!
Min fina 17-årspresent från bästavän Nanna!
Det var gott :D

Midnatt

Datum: 2010-10-11 | Tid: 00:08:27
Nu är designen klar! Wihoo, efter typ hur lång tid som helst och jag har inte bloggat heller. Duktig Linn. Men jag har haft ganska fullt upp med saker, så det är därför. Jag är trött som vanligt och klockan är mycket, men jag lever iaf och mitt liv rullar på som vanligt. Nu ska jag börja blogga på riktigt, för nu är min blogg klar :)

Godnatt alla fina!




Bästa hunden i världen!

RSS 2.0