Dags att sova

Datum: 2010-09-26 | Tid: 00:54:01
Designen är iinte klar, pallar bara inte mer ikväll.
Eller ja, headern är klar men inte det andra. F.Y.I assåå.
Nu ska jag sova, är för trött för att sitta här. Godnatt på er!

Duktiga dagen

Datum: 2010-09-25 | Tid: 21:31:21
Åh va skönt med helg. Den var väldigt efterlängtad. Idag har jag varit duktig chey och "höst"?städat med mammsen, hihi. Kan vara kul, ibland, om man har bra musik, och om det blir fint. Som det borde bli? Haha
Fy vilka tråkiga inlägg jag har gjort hittills. Förlåt för det, my bad.
Idag är jag på bra humör iaf :D Känns najs. Hehe.
Jag sitter och lyssnar på Muuuse, dom äger. Så ni vet. Ska väl sätta igång med designen också, så det blir finfint. Fixa mer musiik till mobilen också, och bara njuta. Det är min checklista för kvällen. Med lite cola och chips att tjocka med.
Nu ska jag göra saker. Bye!

Plugg

Datum: 2010-09-22 | Tid: 21:54:16
...Gör mig på dåligt humör. I alla fall matte. Fyfan. Jag pallar inte, det är typ aslätt och jag krånglar till det för mig. Jag sitter och pluggar med syster som är så snäll och hjälper mig, och då fattar jag allt. Sen när jag sätter mig ner själv, så går det inte lika bra. Kan bero på att jag är sjukt trött också. Antagligen därför. Har typ ont i huvudet. Detta matteprovet kommer inte gå bra. Men men, det får väl bli så då. Det kommer ju fler prov. Haha. Anyway, ska sova nu, det behöver jag!  Design och så kommer i helgen om nån kotte bryr sig. Jag själv gör det i alla fall. Det är väl toppen. Ska göra massa annat kul i helgen också har jag bestämt, eller saker som behövs rättare sagt.
Nu blir det älskade sängen! Chiao

Nån rubrik bara

Datum: 2010-09-20 | Tid: 22:33:04
Trött, som vanligt. Denna kvällen har jag inte gjort det jag hade tänkt. Jag har inte orkat. Det känns inte så bra. Men men, gjort är gjort liksom. Jag får ta igen allt imorn. Jag började fixa designen ikväll också, men så fuckade det sig och funkade inte när jag skulle ladda upp headern, så det blev inget. Får bli i helgen när man har mer tid.
Jag vet inte riktigt hur jag mår idag. Morgonen började dåligt, var på pissigt humör, jag har ju alltid dåligt morgonhumör men i morse gick typ allt fel. Missade bussen också, fast pendeln var försenad så jag hann fast jag tog nästa buss. Tur det. Sen blev jag lite gladare när jag träffade mina fina. Sen typ, blev det sämre igen... Eller nåt. Nu är jag väl mest bara trött, och trött på mig själv. Så, så bra har min dag varit.
Jag vill bara att det ska hända något. Nåt roligt för en gångs skull, som gör mig glad, som jag inte väntat mig. Någonting åt det hållet. Så.. Vi får se hur dagen börjar imorn och om någonting roligt har hänt. Lol. Vem försöker jag lura?
Jaja, inte depp nu, ska sooova!
Godnatt på er!

Trötter

Datum: 2010-09-20 | Tid: 14:00:58
Sitter i skolan och vill hem. Till min säng, typ. Nu väntar en och en halv timmas matte, JAA! Det kan liksom inte blii bättre. Jaja, det känns bättre när man har sina fina vänner och musik att lyssna på i alla fall!
Helgen btw, var braa, hade lägenheten själv. Asfrknskönt. Chillade gal1 och snackade med nån jag inte har hört av på länge och annat trevligt folk. Det var näjs. Nej, nu ska jag typ återgå till min lilla värld, vilket egentligen är denna med. Hejsålänge!

Tjenahejsan

Datum: 2010-09-19 | Tid: 22:59:45
Ny blogg! Tog bort min gamla för att jag inte trodde att jag skulle hinna med eller palla. Men det visade sig, att man hinner allt! Bara man vill så. Och jag saknade min gamla blogg, så, here I am again. Det får bli mitt första inlägg. Ska fixa design. Någon snygg ska det bli.
Sitt inte uppe och vänta på mig!

Välkommen till min nya blogg!

Datum: 2010-09-19 | Tid: 22:51:54


RSS 2.0