Just for tonight darling, let's get lost.

Datum: 2011-01-30 | Tid: 19:03:51


Bilden har ingenting att göra med nånting. Tycker bara om lyktan. Gammal och fin.

Det var ett program på tv precis som de visade myrslokar på. Det är någon myrslokshona som har fått en unge någonstans, och det är tydligen inte så vanligt. Men asså, vad de ser ut. Det är ett så otroligt konstigt djur egentligen. Men ungen va söt, så är det alltid med djur typ.

Igår var jag hos bästa vännen och sov där. Vi hade det trevligt med tjejsnack, planerade sommaren med resor och så, åt snask, chillade gal1 och flummade som vanligt. Älskar dig bästis.

Just nu sitter jag i mitt rum och tar det bara lugnt. Är proppmätt. Tar det söndagslugnt, och längtar abolut inte till skolan imorgon :)

hahahohohehehihi


I can see!

Datum: 2011-01-28 | Tid: 21:12:47


Va? Jag? 
hehe.

Jag kom hem ganska nyligen efter en lång dag. Trodde inte att jag va så trött men när jag satte mig när kände jag det. Slutade plugget 13.40 och drog direkt in till stan och tog bussen till S:t Eriks Ögonsjukhus. Där fick jag en synundersökning av min bästa syster. Det är helt sjukt, hon pluggar till optiker och är klar till sommaren. Så snabbt går tiden alltså. Har iallafall nya linser nu med bättre styrka. Det känns finemang! Vi drog till donken och käkade middag och satt där i flera timmar och bara pratade. Min syster är bäst. Det är inte ofta jag bara träffar henne så utan att hon kommer hem till oss, hela familjen liksom. Det var skönt.

Min fredagskväll kommer bestå av någon film eller serie, chips och cola! (Nyttiga dagen idag). Och imorgon händer nåt annat. Ska träffa bästa vännen åtminstone. Så får vi se.

Ha en bra kväll alla fina! 


Chinos

Datum: 2011-01-27 | Tid: 21:32:46





Kamelfärgade och mörkblå. Ska jag köpa till våren. Som jag vill ha nu!
h&m 199 :-


Toppar

Datum: 2011-01-27 | Tid: 21:18:08




Från h&m för 99:-
Vill ha! Den mörkblåa är finast tycker jag. Lite seglartröja sådär.


I'm feeling it

Datum: 2011-01-27 | Tid: 21:06:46


Det börjar bli mer och mer vår ute. Fast kallt är det, men om man tänker på vädret liksom. I like it. Vår, du är så välkommen så!

Den här dagen har varit bra, mycket bättre än igår. Jag klarade matteprovet bra och fick reda på att jag nog snart har ett helgjobb! Det blir toppen, med lite cashflow sådärvaa. Men vi får la se hur det blir med det. Och hästövnigarna gick bra, jag körde Ödla. Hon är så sjukt söt. Det gick toppen, så underbart väder att köra i idag.

Så, är glad idag, fast hur trött som helst. Så ska krypa ner i min älskade säng tidigt ikväll. Nu vet ni det. Men först blir det sista avsnittet som finns av Skins. Jag måste.

Gud vilket tråkigt inlägg, sorry.


Leave yourself behind.

Datum: 2011-01-26 | Tid: 21:49:08


hahaha!

Kollade igenom lite gamla saker när jag kom hem idag. Sånt är kul. Detta brevet skrev jag till mig själv när jag skulle börja mellanstadiet precis, och fick läsa det i sexan. "Mina favorit ämnen är slöjd matte och gympa". Vänta va? Matte?! Jag måste ha skrivit det bara för att verka cool..

Jag är på sjukt dåligt humör idag. Eller ikväll med. Jag har inte varit såhär otaggad på någonting på länge. Har matteprov imorgon nämligen, och det känns inte speciellt bra. Visst, jag har pluggat och så, men det känns inte som att någonting överhuvudtaget fastnar i min skalle. Plus att, vår kära mattelärare sa att vi skulle få ha formelblad, och nu ska vi tydligen inte ha det. Det säger han dagen innan nu att vi inte ska få det. Eh ursäkta? Bara undrar hur man kan göra så..

Nu ska jag sova tror jag. Lägga mig tidigt och sova massor. Har hästövningar imorn, det är något positivt åtminstone. 


There's no place like home.

Datum: 2011-01-25 | Tid: 18:51:33


Kom hem för en timma sen, handlade lite med mamma och gick hem. Köpte en Ben & Jerry's som jag redan har smaskat på. Men nu måste jag sätta igång med matteplugg som är så underbart roligt! Jag orkar inte :(


That's me in the corner, that's me in the spotlight

Datum: 2011-01-24 | Tid: 18:42:24


Jätte mega super roligt. Jag vet. Det är nästan så man vill gråta lite, visst? :D

Hejheeej. Gud va många gånger jag skrev om det där nu. Kan inte ens skriva hej längre. Inte bra, inte bra. Måndag igen då, helt OK känns det.. Just nu. Snart kommer jag vara död igen. ÅÅH JIPPIE, ÄLSKAR SKOLAN!!! Hehe. Visst är jag en skämtsam liten flicka. Svar ja. Roligast i stan vettni. Nej men, slut med trams nu.

Borde plugga matte men orkar intehehe. Alltid så. Men skärpning nu! Tänk på betygen! Gjorde om förhöret i Genetik idag som vi hade i torsdags. Denna gången gick det bra, alla rätt, wowowow. Pluggade aalldeles för lite för mitt eget bästa förra gången. Jag är lite slö med sånt, eller okej. Mycket. Men jag har skärpt mig nu, för jag hittade faktiskt ett skärp! Det låg i garderoben :pPPp Men fasen va jag var oseriös idag då. Måste bero på hela atmosfären i mitt rum. Det är så mysigt! hihihihi, jag vill bara flyyga! Okej nu räcker det.




En härlig söndag

Datum: 2011-01-23 | Tid: 21:46:55
Jag och mamma var ute i två timmar med vovve idag.
Ute på isen till och med. Och jag passade på att fota!

Här är några:














Fresh

Datum: 2011-01-20 | Tid: 21:11:41


Jag vill att klockan bara ska vara så mycket nu. Men nä, tiden måste gå sjukt jäkla snabbt.

Jag har en ny header igen hihi. Hade faktiskt tänkt att den andra skulle ryka snart, den blev inge bra. Men nu är jag nöjd! Har fortfarande lite smådetaljer kvar på den andra designen att fixa, men det kommer lite då och då. 

Igår körde jag Santana i skolan. Han (ja han, det är en boii) är så mysig! Pigg pånni var det, men det är alltid kul. 

Nu är jag trött och orkar inte blogga mer ikväll, för jag ska kolla på Pretty Little Liars och så.. Imorgon är det fredag! Fuckin awesome!

Godnatt små grisar


I'm jealous

Datum: 2011-01-18 | Tid: 18:56:31


Berna redigerade en bild på mig som jag ska ha på min header sen, fin va? :D
(Jag menar att redigeringen är fin alltsåå friiendser)

Det känns som det borde vara helg snart igen. Som att man har gått en till vecka i skolan. Men det har man icke, icke sa nicke, det är tre dagar kvar sa han. 

Jag kom hem innan fyra och satte mig direkt och tittade på ett avsnitt av Veronica Mars. Har bara fyra avsnitt kvar på första säsongen, och jag började kolla på serien förra veckan. Så långt har jag kommit. Vet ni varför? För att den är så sjukt bra! Ni måste börja följa den om ni inte redan har sett den eller gör det. Den är ju inte sprillans ny. Jag kan inte sluta titta iallafall.

Har käkat middag precis så nu blir det nog lite mer Veronica Mars och sen plugg. Jag har ont i huvudet. Måste lägga mig tidigt ikväll. Imorn har jag hästövningar! hihi. Det var väldigt längesen sist. Innan min tre veckors praktik. Det ska bli kul. 

Laterrr kitcaats


Oh Chariot

Datum: 2011-01-17 | Tid: 19:16:11


Med snö i öronen..

Jag sitter i mitt rum fullt med levande ljus och försöker plugga. Måndag igen, snart tisdag kan man väl säga. Dagen har varit bra, jag och Berna skrattade så vi dog typ. Åt saker och ting. Jag håller på att plugga genetik. Som inte går så bra för jag kan inte koncentrera mig. Som vanligt. Men nu ska jag bannemig sätta igång på riktigt!




Don't let me go.

Datum: 2011-01-16 | Tid: 19:06:51




Ljus i all ära.


Fail bigtime

Datum: 2011-01-16 | Tid: 16:45:20
Fan vad jag suger. Såg precis, och Berna påminde mig att jag inte kan räkna. Vadå 3 bra och 3 dåliga? Det är 4 dåliga ju! Det är konstigt att jag fattar matten nu, när jag inte ens kan räkna. Som en femåring kan. Men, varsågod för skrattet hihihihi. Jag tänker inte ändra det nu iallafall för det visar verkligen hur smart jag är<333


3 bra och 3 dåliga saker

Datum: 2011-01-16 | Tid: 14:20:45
Med denna dagen:

3 dåliga..



Jag måste plugga matte. Matte C dessutom. Asså, kolla vår mattebok, va läskig den är. Det är typ ett psycho som har designat omslaget. Fett lärrigt.



Vädret suger åsna. Man vaknar och ser det där liksom. Det är nästan tur att man ska vara inne och plugga haha. Nejmen, jag vill ha sommar nu. Det borde ha förståtts. 



Min just nu hatade mobil. Det är en Aino (nähä?). Jag tror aldrig mer jag ska skaffa en Sony Ericsson efter denna. Touchen har slutat fungera. Den slocknar aldrig, ligger och lyser hela tiden och laddar därför ur sjukt snabbt. Och knappen man ska kunna trycka på för att den ska slockna, knapplåset, har fastnat och funkar inte. Den stänger av sig själv ibland och dör typ om jag får två sms samtidigt. Pissigt som bara den. Får använda min gamla kära rosa i veckan istället. Ååh, jag fick nästan 1337 på klockslaget där. Attans.



Min plånbok är tom och jag vill shoppa. Heheh. Men det är bara att vänta så får man pengar snart igen. Så den här "dåliga" saken kanske inte räknas, men jo. Det får den göra. Jag måste hitta ett helgjobb så jag kan börja spara också. Det är viktigt faktiskt, och jag vill tjäna cash. Nu vet ni det.

3 bra..



Min kamera är en pärla! Och ja, jag har pyjamas på mig på hihi. Jag är väldigt morgonfin på denna bilden faktiskt. Fint va? :D



Det är söndag och filmkväll! (Säger vi) Eller om jag ska kolla på Veronica Mars. Har helt och fullt fastnat för den serien nu. Satt uppe halva natten igår och knarkade avsnitt. Så bra är den! Men, jag kanske ska se Eclipse. Har inte sett den sen jag fick den, och det var en julklapp från syster. Fast jag såg den tre gånger på bio heheh.



Min växt som jag fick av mamma en dag mår bra. Jag har inte lyckats döda den! Men jag kan ju vara ärlig och säga att det är mamma som tar hand om den. Kolla rötterna på den, den heter spindelormbunke eller nåt. Fett coolt aight?

Det var det. Väldigt fint skrivet va? Jag är stolt över mig själv.


Duktigt

Datum: 2011-01-15 | Tid: 21:26:49


Idag har jag förtusan varit duktigast och storstädat hela lägenheten. Lite vårstädning sådär. Så kan våren känna sig välkommen och börja någon gång! hihihi. 

Just nu sitter jag och snackar med två av mina bästa vänner och är glad. Jag är väldigt glad idag. Fråga mig inte varför. Det bara är så. Det är underbart. 

Ikväll blir det My Best Friend's Girl som går på fyran och familjetid. Med godis och mys. Passar på och ta det lugnt gör jag denna helgen. Imorn blir det plugg och skit. Inte lika kul. Men vad ska man göra? Man ska väl vara glad att man får gå i skolan. 

Ha en härlig kväll nu!

Asså... Familjetid... Städning... Ta det lugnt på helgen... Jag låter som en medelålders kvinna. Får skärpa mig nu. Heheh.


Same same but different

Datum: 2011-01-13 | Tid: 21:03:11
Jag sitter och kollar på Grotesco-klipp och väntar på att klockan ska bli nio. Fun with Dick and Jane går på sexan! Har sett den hur många gånger som helst. Men ska nog se den igen. Jim Carrey är bäst. Love it.

Jag har inte varit lika trött idag. Det känns bra. Mina timmar sömn igår gjorde nog susen, och det gick faktiskt att sova sen på kvällen. Hihi. Imorn är det fredag iallafall. Så skööönt! 

Eller... Det blir nog Veronica Mars istället. Jag vettifan. Hehe.



Men asså kolla på honom. Han är ju bara för knasig. Och, vintern börjar försvinna nu så han behöver klippas också. Han är så söt när han är nyklippt. Ser ut som en valp igen. Men asså. Hahahah<3



So effing tired.

Datum: 2011-01-12 | Tid: 22:49:53


Äpplen. Goda och runda. Nu vet inte jag vad det har med saken att göra, men ändå! Så trött är jag.

Hela denna dagen har jag varit helt slut. Trött som en gnu. Jag har ändå inte sovit väldigt lite, men jag skyller på första veckan i skolan. Det är därför. Kom hem vid fyra och la mig direkt i sängen och somnade. Sov i fyra timmar. Vi får se hur det går att sova inatt, men det ska nog gå bra för jag är fortfarande trött, hah. Det blev inget roligt inlägg nu heller. Förlåt för det. 

Nu ska jag börja kolla på en serie som heter Veronica Mars, som Nanna har tipsat om. Så det blir det och sen sova. Försöka åtminstone. 

Sweet dreams!


Godnatt

Datum: 2011-01-11 | Tid: 21:57:12
Nu ska jag titta på Pretty Little Liars och sen sova. Hoppas att ni har haft en bra dag. Imorn ska jag skriva om något roligt, hehe. 

Godernatter!



Sjukt bra serie!


Don't know what day it is, I had to check the paper

Datum: 2011-01-11 | Tid: 21:29:55


Mitt prickiga fina hårspänne från Lindex, två för typ 40:- (tror jag ungefär) sött va?

Jag sitter och lyssnar på underbar musik. Musik som är underbar. Det är så underbart. Nästan så man vill gråta lite. Fyfan va jag älskar musik. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan den. 

Idag var det andra dagen i skolan och den var bra. Det är alltid bra i skolan, för jag har Berna. Hon är bäst. Jag saknar min fina Ida. Hon ska liksom vara med oss där, i det lilla gänget. Men det är hon inte. Jag hoppas att du har det bra där borta gumman.
De är så fina de människorna. Tack för att ni finns!

Jag känner mig lite ledsen idag. Jag vet inte riktigt varför. Eller idag, just nu mer. Men det kan vara skönt att vara lite ledsen ibland. Att gråta kan vara skönt. Att bara släppa ut allt. Men det ska jag inte göra nu haha.

Nu blir det mer musik och choklad!


Sommaren är den bästa tiden på året.

Datum: 2011-01-10 | Tid: 18:49:42


Jag och Berna har pratat om sommaren hela dagen idag nästan. Den kommer bli så underbart bäst.

  • Jag fyller 18. Det är nog det bästa av allt. Alla är välkomna på mitt och Nannas parteey, hehe.
  • Jag ska vara på landet minst en vecka och bara sola och bada och inte tänka på något annat.
  • Jag ska (vill åtminstone) dra på Peace and Love och se Kings of Leon. Skulle vara så sjukt grymt.
  • Jag ska ha sommarjobbat och fått ihop massa cash till sommaren som jag bara ska slösa bort på allt jag vill ha!
  • Jag ska antagligen dra ner till Blekinge igen och hyra häst med bästa Therese.
  • Jag ska träffa massa folk jag inte brukar hinna träffa och träffa nytt folk!
  • Jag ska fota så mycket att jag nästan dör lite och sen fota lite till, allt och alla ska med på bild!
  • Jag ska festa gal1 för jag kommer vara 18 från den 8 juli!
  • Jag ska dra på krogen med min finaste och bästa syster.
  • Jag ska njuta av varenda varm dag och vara lyckligast i världen.

Ja, ungefär så. Nej, den kommer bli bättre än så. Iih jag kan inte vänta!


Imorgon börjar allvaret...

Datum: 2011-01-09 | Tid: 22:27:16


Ett ensamt löv kvar. Men vänta bara, snart kommer det nya!

Ja, det gör det. Allvaret. Eller? Skolan börjar anyhow igen. Efter någon vecka kommer det kännas som man inte ens har haft lov. Man brukar komma in i det hela fort iallafall. Nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig så att jag är pigg och fräsch imorn. Tack lovet, du har varit underbar!


Promenader känns bra.

Datum: 2011-01-09 | Tid: 20:01:10
Jag var på en tvåtimmars promenad med mamma och hunden idag. Det är så skönt ibland. Efteråt känner man sig jätteduktig typ. Eller duktig. Man måste ju gå ut med hunden, och han är nog lika trött som jag nu. Gick inte upp speciellt tidigt men va uppe sent igår. Dumma jag, skolan börjar ju imorgon. Suck. Jag pallar verkligen inte. Men jaja. Om våren kommer snart blir jag glad. Hoppas ni har haft en bra dag. Nu ska jag göra något.




Längtar som attan

Datum: 2011-01-08 | Tid: 22:14:06






Väska, H&M 149:-
Skor, H&M 129:-
Topp, H&M 129:-
Chinos, H&M 199:-


Allt detta får mig bara att vilja springa och köpa det och sen att det blir sommar. Varför kan det inte vara så? Att sommaren kommer när man ber om det. 


It's so fluffy I'm gonna die!

Datum: 2011-01-08 | Tid: 21:32:18


Så sjukt söt! Ska se den strax hihi. Den verkar bra. IT'S SO FLUFFYYY


Ut ska den!

Datum: 2011-01-08 | Tid: 15:42:39
Hejhejhej. Nu har jag precis börjat städa bort julen. Lite skönt. Bort med alla små tomtar, bort med granen och bort med.. Ja allt. Förutom stjärnorna i fönstrena då, de kan få hänga kvar ett tag till när det är så här mörkt. Men de är inte så "juliga". Tycker jag. 

På måndag börjar skolan igen. Inte okej.



Det är så mycket snö överallt att man inte vet vart man ska ta vägen typ. Så snöar det lite till. Bort!



Legend Of The Guardians

Datum: 2011-01-07 | Tid: 20:49:29


Vilken otroligt söt film det var. Synd att den inte går på bio på engelska. Jag och Nanna såg den här nämligen. Den hade nog varit bättre på bio. Sevärd i alla fall! Så söta!


Wonderful you came by

Datum: 2011-01-07 | Tid: 18:16:37


Igår var min bästa Nanna här och tog det lugnt, pratade om livet haha, tittade på film (Legend of The Guardians!) och hade en mysig 13dagsafton. Hon sov här och vi flummade mitt i natten som vanligt. Du är bäst darling!

Ikväll ska jag göra absolut ingenting. Typ film. Så skönt. Avslutning på lovet (depp). 

Nu är det exakt en vecka sen nyårsafton. Känns helt sjukt. Jag kom på att jag inte berättade om min. Lite sent, men här kommer det:
Jag och Nanna och Josefin drog då hem till min syster Jenny på fest. I början var det bara vi där men sen kom det fler och fler. Vi mötte upp en till polare och drog upp till festen igen och hade det askul. Jag hade det iaf haha, och jag är nästan säker på att alla hade ett bra nyår! Så awesome. Hon hade många roliga kompispolare min syster, roligt, roligt. Vi var typ 40 pers tillslut i hennes lilla tvåa. Crowded but mycket trevligt!

Typ så var min nyårsafton i kort beskrivning. Den var toppen. Dagen efter var nog så seg den kunde bli. Man mådde som man förtjänade men det var värt det. Mina polare e besthesta!
Nu: fredagkväll :)


Fina naglar

Datum: 2011-01-06 | Tid: 17:00:58
Jag beställde hem Konad Nail Art från nelly.com förra veckan. Och fick hem det lagom till nyår. 



Det fick jag hem, en motivplatta, en skrapa och en stämpel. (Även en "motivplattshållare"). Plus två "special"lack som man använder till. Ett rött och ett vitt! Jag har använt det redan, det är därför det är lite... Använt haha. Och...



Den, hihi. Naglarna blir jättefina och det finns hur många motivplattor som helst. Och nagellack. 
Här kan du beställa. Jag ska betälla massa mer plattor och lack! heheh. Jag slänger upp en bild sen på hur fint det blir :D


Var är solen?

Datum: 2011-01-06 | Tid: 16:27:32
Idag var det meningen att jag skulle gå med mamma och pappa ner till Mälaren och fota min hund när han sprang omkring där. Men så blev det inte. För vädret sög. 

Jag och min syster tittade igenom h&m-katalogen med deras vårkollektion igår. Åh vad jag började längta efter sommaren. Värme och sol och semester och allt sådant. Sommarnätter. Så underbart. Men det är ett tag kvar. Man får väl stå ut ett tag till. I helgen ska julen ut i alla fall. Det känns lite skönt faktiskt. 

Nu sitter jag här nyduschad och luktar gott och vet inte vad som ska hittas på ikväll. Kanske ska träffa min finaste vän Nanna. Det var ett tag sen (för att vara oss). 



Min vovsing har också tröttnat på vintern. Eller nej, det har han säkert inte. Men han tycker inte om att ha snö mellan tårna i alla fall.


Serier ♥

Datum: 2011-01-05 | Tid: 21:38:04
De här serierna jag följer just nu:

Vampire Diaries
Skins
(har fortfarande ett avsnitt kvar, 
men det är ju en gammal serie
)
Pretty Little Liars
Glee

Alla de där serierna är verkligen värda att följa. Jag älskar dem. Det är underbart att ha serier att följa som man har varje vecka att titta på!



Vampire Diaries.
Den bästa av de bästa!


Paris baklänges blir Sirap.

Datum: 2011-01-05 | Tid: 21:26:08

Idag har jag:
  • Vaknat
  • Tittat på TV
  • Ätit "frukost"
  • Gått ut med hunden och fotat lite
  • Städat (städar inte jag mycket? haha)
  • Ätit "lunch"
  • Tittat på TV
  • Städat lite till
  • Gått ut med hunden
  • Ätit supergod middag med mamma och pappa, pappa fyller år idag nämligen
  • Och nu sitter jag här och tar det lugnt, i mitt älsklingsrum
Nu snart får det nog bli film och lite sånt mys eller något liknande. Intressant dag, eller hur?



Det börjar bli dags att ta bort granen nu tycker jag.


We did amazing things

Datum: 2011-01-05 | Tid: 20:51:32
Igår var jag på bio med Berna som nämnt. Vi kikade in den här filmen:

Beskrivningen på sf.se:

I efterdyningarna av en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt ”slampiga” rykte för att öka sin sociala status. Men livet börja snurra ur kontroll, och till slut är det endast en kille som ser igenom hennes tuffa yttre och in i hennes rätta själ och hjärta.

Easy A!
Den var faktiskt bra, jag hade inte direkt några förväntningar, och det brukar ju göra det bättre.
Se den om du gillar sådana slags filmer, verkligen. Riktigt rolig var den också.


I love it when you sing to me.

Datum: 2011-01-04 | Tid: 16:38:35


Knasvoffe

Nununu ska jagjagjag städa lite smått. Sen ikväll ska jag och Bäärna hihi (Berna) besthest gå på bio. Vi får la se vad för film det blir. Idag har jag i princip inte gjort nåånting. Bara varit ute med hunden och fotat lite. Älskar min nya fina kamera! Just det, har glömt berätta vilken det är. En Nikon D3100 blev det. It's awesome.


Förra måndagen

Datum: 2011-01-04 | Tid: 16:22:48
Shoppade jag och bästa Nanna. Jag köpte inte så värst mycket, men detta blev det:


Den här balla tishan från Cubus.
Och en till tröja från Cubus som jag visar sen.



And, Moringa Body Butter by The Body Shop ♥
Luktar galet gott.


Back in business!

Datum: 2011-01-04 | Tid: 13:22:01
Jag har inte bloggat mycket, jag vet. Men jag har velat att bloggen ska vara klar, inte orkat, gjort massa saker osvosv. Nu däremot är bloggen så gott som klar, lite smådetaljer kvar typ, men det fixar jag med tiden. Jag ska börja blogga som vanligt igen nu i alla fall, mer än det till och med. 

Igår var jag nämligen och köpte en, wait for it... SYSTEMKAMERA :D yaay! Så nu kommer det komma upp massamassa bilder här. Mycket roligt att titta på. Hihi. 

Jag gör lite inlägg nu under dagen och berättar om den senaste veckan, lite smått och gott. Hoppas ni mår bra!

Later



Testade kameran massoor igår som ni nog förstår.
God efterrätt fick man!

Förresten, om det är så att bloggen ser fucked up ut, allt ligger huller om buller och så, tryck F5.
Om det inte händer något, tryck F5 igen, tills den ser normal ut. Det borde hjälpa.
Jag ska försöka fixa det där..



RSS 2.0